PVD

pvd ytab

Experter på PVD

PVD-teknik innebär att en utvald metall förångas, kondenserar och stelnar på en yta.. Ytab kan arbeta med alla färger och lacker för industriellt bruk som finns på marknaden, inklusive polyuretaner, alkyder, akryler, epoxi och många fler. Vi utför PVD- behandling. De kan vara en- eller tvåkomponentsfärger, UV-resistenta, mjuka, anti-fingeravtryck osv.

Företaget Ytab arbetar med lackering. Vi är specialiserade på lackering av alla typer av plast- och kompositmaterial och kan ge sådana ytor i princip vilken kombination av färg, glans, mönster och struktur som helst. Det här ger våra kunder oändliga möjligheter att lägga till visuella, taktila och funktionella egenskaper hos sina produkter.

På Ytab är vi kvalitetsfokuserade och lösningsorienterade och har djupgående kunskaper om processer och material. Vi har en omfattande meritlista och arbetar med välkända kunder och produkter – och praktiskt taget alla kända lackeringstekniker. Vi arbetar nära våra leverantörer för att finna den bästa lackeringslösningen för varje projekt.I alla jobb vi åtar oss – hur litet eller stort det än är – är vårt fokus hög kvalitet, kostnadseffektivitet och punktlig leverans.