anläggningar

Ytab har fabriker i Sverige och Ungern. Vi finns inom bekvämt och ekonomiskt räckhåll från de flesta industriområden i östra och västra Europa. Båda fabrikerna är automatiserade för högkvalitativ lackering. Den ungerska fabriken erbjuder också formsprutning av plastkomponenter.

Sverige

Ytabs svenska fabrik är 10.000m2 och 2.000 m2 stor och robotlinjerna upptar 1 000 av dem. Dessutom finns det fyra manuella lackeringsboxar och en monteringsavdelning. Fabriken, som har totalt 40 anställda, är belägen i södra Sverige, 15 mil från Köpenhamns flygplats.

Länk till karta

Ungern

I Ytabs ungerska fabrik kombineras tillverkning och lackning av plastprodukter och plastkomponenter. Fem formsprutningsmaskiner – från 50 till 500 ton – hanterar en lång rad material: ABS, polykarbonat, noryl, nylon, SAN, akryl, polystyren osv. Fabriken har två robotautomatiserade lackeringslinjer som är utrustade för vattenbaserade och lösningsmedelsbaserade uppdrag. Dessutom finns det anläggningar för montering, ultraljudssvetsning, varmfolieprägling och tampotryck. Fabriken, med totalt 30 anställda, är belägen 60 km öster om Budapest.

Länk till karta