anläggningar

Ytab har fabriker i Sverige och Ungern. Vi finns inom bekvämt och ekonomiskt räckhåll från de flesta industriområden i östra och västra Europa. Båda fabrikerna är automatiserade för högkvalitativ lackering. Den ungerska fabriken erbjuder också formsprutning av plastkomponenter.

Sverige 

I Ytabs svenska fabrik finns tre automatiserade robotlinjer som upptar 1000 m2 av den totala ytan på 12 000 m2. Vi utför våtlackering, miljövänlig chromebehandling, EcoChrome samt water tranfer printing. Utöver robotlinjerna finns även fyra manuella lackeringsboxar och en monteringsavdelning. På grund av vår flexibla anläggning har vi möjlighet att åta oss både stora och små ytbehandlingsprojekt. Fabriken med totalt 46 anställda, är belägen i södra Sverige, 15 mil från Köpenhamns flygplast.

Länk till karta

Ungern

I Ytabs ungerska fabrik kombineras tillverkning och lackning av plastprodukter och plastkomponenter. Fem formsprutningsmaskiner – från 50 till 500 ton – hanterar en lång rad material: ABS, polykarbonat, noryl, nylon, SAN, akryl, polystyren osv. Fabriken har två robotautomatiserade lackeringslinjer som är utrustade för vattenbaserade och lösningsmedelsbaserade uppdrag. Dessutom finns det anläggningar för montering, ultraljudssvetsning, varmfolieprägling och tampotryck. Fabriken, med totalt 33 anställda, är belägen 60 km öster om Budapest.

Länk till karta