lackering

Vi på Ytab kan lacka praktiskt taget alla typer av plast – PC, ABS, PP, PA, termoplaster och otaliga blandningar. Vi använder en mängd olika primers för att maximera vidhäftningsförmågan till varje plastkvalitet. Vi lackerar också aluminium och andra metallkomponenter (exempelvis för att ge dem en mjukare ytkänsla).

Echo Chrome

Den miljövänliga Ecochrome-processen som förenklar förkromningsprocessen och är helt fri från krom 6.

Dekoration

Dekoration innebär olika tekniker för att uppgradera slutprodukten genom att applicera dekorativa eller funktionella mönster och alfanumerisk information på den lackade ytan. 

formsprutning

Vi samarbetar i Sverige med ett flertal både större och mindre formsprutningsföretag och tar gärna helhetsansvaret för er produktion.

montering

Om kunden vill kan Ytabs monteringsavdelning montera delkomponenter efter lackering men före paketering.

lackering

Vi på Ytab kan lacka praktiskt taget alla typer av plast – PC, ABS, PP, PA, termoplaster och otaliga blandningar.

NYHETER

Vi finns på Instagram

Ytab finns nu på instagram under namnet Ytabgroup. Följ oss gärna för att få uppdateringar om vad som händer i företaget.

läs mer

Ny kontaktsida

Nu är vi mitt uppe i en utveckling och uppfräschning av hemsidan. Under hösten har vi tagit nya bilder på produktionen samt profilbilder.

läs mer

specialiserade på lackering av alla typer av plast- och kompositmaterial

Företaget Ytab arbetar med lackering. Vi är specialiserade på lackering av alla typer av plast- och kompositmaterial och kan ge sådana ytor i princip vilken kombination av färg, glans, mönster och struktur som helst. Det här ger våra kunder oändliga möjligheter att lägga till visuella, taktila och funktionella egenskaper hos sina produkter.
På Ytab är vi kvalitetsfokuserade och lösningsorienterade och har djupgående kunskaper om processer och material. Vi har en omfattande meritlista och arbetar med välkända kunder och produkter – och praktiskt taget alla kända lackeringstekniker. Vi arbetar nära våra leverantörer för att finna den bästa lackeringslösningen för varje projekt.

I alla jobb vi åtar oss – hur litet eller stort det än är – är vårt fokus hög kvalitet, kostnadseffektivitet och punktlig leverans.

Få gratis konsultation

Den miljövänliga Ecochrome-processen som förenklar förkromningsprocessen och är helt fri från krom 6